onsdag, november 12, 2003

 
Vad har hänt sedan sist? Inte mycket kanske - mörkret gör att det känns som om man är på jobbet för den mesta tiden av dygnet, men vi har i alla fall inhandlat en "ny" bil! En 1987 års modell Nissan Sunny. Vilket åk! Med både mor och far jobbandes och med Ida på dagis så var ytterligare en bil oundvikligt (här dementerar jag att cykel eller buss skulle vara några alternativ!)...

Bilen blir i första hand till för pappa, så han har något att kuska till jobbet med, medan mor får åka i "finbilen". Vrålåket Nissan får än så länge anses vara ett fynd i och med att den har funkat så här långt - den går... hrm... lite ryckigt, och har ingen tomgång att prata om, men det får man väl räkna med för en bil som kostat 5 papp!?



Dagen efter inköpet testade far Claes bilen på "långfärd" - tur och retur Nyköping i syfte att införskaffa ett par nya packväskor till hojen! Det är modellen hårda, vilket kommer att bli fränt! Förutom hjullagerbyte samt diverse annat smått så får vinterprojektet anses var i hamn!

Väskan som syns i stolen i bakgrunden skall givetvis lackeras i samma DISKRETA ORANGEA kulör som resten av hojen!



Skriv något i gästboken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?