söndag, december 07, 2003

 
Lördagen den 6/12 2003 fick så Thomas sin Karin. Vigseln ägde rum i Kvillinge kyrka i Jursla strax utanför Norrköping.



Ute på kyrktrappan slängdes det mängder med rosenblad och ris över det nygifta paret Johansson! Det var en mycket vacker kväll, om än lite kylig.



Det var ett 50-tal gäster samlade till bröllposfesten som tog plats i Villa Fridhem - ett mycket fint ställe med fantastisk service! Några av gästerna var Fatou och Calle!



Brudparet anlände Villa Fridhem - lyckliga och nyfotograferade!



Festen var trevlig, med mycket god mat, fina tal och ett och annat bus - inget bröllop är väl komplett utan kyssar!



Efter tre-rättersmiddagen blev det så dags att äta tårta! Mycket god marsipan var det på den, och som vanligt åt jag som om jag aldrig skulle få något mer i magen...



Efter diverse strul med musikanter, så fick till slut paret ett band. Visst kunde de spela vals (om än i en klatschig dansbandsversion à la Finlandsbåten...)!



Efter ett mycket läckert fyrverkeri lättade så paret från festen vid midnatt - en kort natts sömn innan resa till Köpenhamn! Vi andra festade dock på ett par timmar till! En natt senare mötte vi så upp Johanna och Niklas och Pia och Lasse till en magnifik frukost i Villa Fridhems matsal. Vi bjöd varandra därefter farväl, för att sedan hasta hem till våra älskade småttingar som vi turligt nog fått barnvakt till (tack Eva och Viktor!). Tack för en trevlig helg Johanssons!



Skriv något i gästboken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?