söndag, januari 09, 2005

 
Så har ännu en jul förflutit. För vår del så innebar det i år besök i Oslo hemma hos mormor och Arild. Gissa vilken dag det när detta foto utspelar sig?!



Vem kommer på julafton då? Jo, en småläskig farbror med improviserat skägg (bomull och säkerhetsnålar), solbrillor och med stor mage... Ida var dock inte ett dugg orolig trots farbrorns skumma yttre!



Den uppmärksamme noterar snart att tomtens byxor är misstänkt lika Håvards byxor - vilket sammanträffande! Bebisen i Astrids armar är ingen mindre än Ella!



Ella gillar också jul. Hon och Ida blev så glada och upprymda under julen så pappa fick två par strumpor i juklapp - strumpor med text på - "Pappa är söt" respektive "Pappa är chef"... Det är mina döttrar det!



Eftersom pappa Claes var tvungen att hantera tekniken (foto och video) så kunde vederbörande tyvärr inte deltaga i dansen runt granen. Ibland måste man faktiskt uppoffra sig...



I mellandagarna fick vi besök av mammas gamla kompis Adama med familj (Thomas och deras son Filip). Filip är bara tre månader äldre än Ida, så de fann varandra direkt. Leken tog aldrig slut...



Innan återkomst till Linköping så firde vi nyår i Karlstad hos barnens farmor och Janne. Mycket trevligt, men katastrofen i asien har naturligtvis även för oss gjort att firandet har skett måttligt och eftertänksamt. Vi hann också med att besöka farfar och Eva. Här är tre generationer Bengtssons!



Skriv något i gästboken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?