söndag, november 30, 2003

 
I helgen som var utsattes vår kompis Thomas för en svensexa... Han kidnappades på fredagen i Stockholm, blev satt att köra sin bil söderut med två öldrickandes kidnappare i baksätet!

Han landade i Linköping, där middag väntade på restaurang Ghingis.



Efter en blöt kväll i Linköping väntade en natts sömn i Slaka. Dagen efter skulle Thomas få åka hem till Norrköping - trodde han... Det visade sig dock snart att pizzan framför TV:n ENSAM hemma enbart var önsketänkande... Här spelar Thomas istället gitarr för Norrköpingspubliken (bl a Lång-Tompa)!



Det grillades också lite korv som i princip bara gick till bättre behövande! Efter detta väntade så Paintball som Thomas kommenterade med ett "Åh nej..."! Här har Thomas precis agerat hare (alla mot Thomas!)



Jag och Calle deltog inte mer aktivt i lekarna än att vi dokumenterade och inte minst med glada miner kommenterade tillställningen. Jag menar, kika på gubbsen så förstår vem som helst att det var fullkomligt OMÖJLIGT att INTE kommentera kriget... Snacka om Repmånad och pilsnerfilm!



Paintball var inte det enda på schemat - det som kändes igen i nästa gren var dock Alla Mot Thomas i stocken! Thomas fick ont...



Detta följdes sedan upp med bastu, pilsner och pingis! Innan det var dags att göra Norrköping osäkert så var dock Thomas utsatt för ett svettigt förhör på temat "Vad har jag gjort?!" Vad kan man till exempel göra för 197.000 kr - ge pengarna till blivande fru Karin, eller köpa en lyxartikel till sig själv (svaret blev givetvis "att köpa en H-D!")?



Det var flera som tyckte att Thomas var för nykter, varför x antal snapsar snabbt införskaffades. Snapsarna gav förväntad effekt!



Vi åt också en smula, även om Thomas tittade djupare och djupare in i flaskan! Detta tror vi framgår av nedanstående bild!!



Alla besökare på utestället Harrys i Norrköping fick det tvivelaktiga nöjet att lyssna till Thomas "skönsång" när Diggilo diggilej avhandlades. Thomas fick mersmak, och fick under fysiskt tvång föras ifrån dj-båset!



Lördag 6/12 kommer sannolikt Karin att äkta Thomas (vill man komma till kyrkan, så är det bara att haka på Lång-Tompa!)


Skriv något i gästboken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?