onsdag, augusti 11, 2004

 
Så har det då gått ett sommarlov igen... Nedan följer ett axplock från fam. Bengtssons semester.

Vi börjar lite lugnt på midsommarafton, då vi besökte Idas farfar och Eva. Vi var där flera dagar, och precis så här kul tyckte Ida det var!



På själva midsommaraftonens morgon följde vi med och tittade när farfar köpte en ny båt! Notera farbror Björn som hjälpte till!



Sedan hann vi med ett besök på Kolmården tillsammans med Rita, Brian och Dennis som var på besök i Linköping. Vi åkte naturligtvis safarin i egen bil...

Nämen, Ida, är det inte...?



Jo! Det ÄR lejon!



Vi var också i Gapern och hälsade på farmor pch Janne. Sista dagen skulle vi åka båt - inte Björns roliga och snabba båt ut den lite mindre och... betydligt långsammare eldrivna plastekan. Mitt ute på sjön kom givetvis en störtskur, men vad gör man med en liten båt som gör max 2 knop... Det var mysigt ändå!



Sedan åkte vi till Norge och hälsade på mormor och Arild! Vi företog oss bland annat en rundtur längs Norges kust med start i Oslo och Bergen som sista kuststad innan vi svängde inåt landet igen. Vilken fantastisk natur!

Vi åkte till Kristiansand och titta på djuren i djurparken i Norges motsvarighet till Kolmården, och Ida lekte och hade jättekul i Kardemumme by vilken är en liten uppbyggd stad på tema "Folk och rövare i...". Här åker Ida karusell!



Lindesnes fyr - Norges sydligaste spets!



Trerätters middag på lyxhotell strax utanför Bergen!



Ida åker färja över en fjord!



Väl hemma igen fick vi besök av Marte, Lars och Emma. Ida och Emma lekte hela tiden!



Pappas sista semestervecka bjöd på MC-tur söderut (varmt...) tillsammans med Calle. Vi gjorde bland annat Berlin och Brandenburger Tor.



Prag! Notera att pappa är lite... smutsig i ansiktet... detta efter diesel, damm och flugor och diverse annat... Efter en extremt varm dags körning fick jag vad som nog är den bästa öl jag någonsin smakat!



I Prag fanns det också en H-D-butik där vi köpte lite olja och lite annat krafs! Se´n fanns det visst nå´n bro och nå´n annan skit också!



En och annan incident som till exempel punka på autobahn utanför Dresden...



Men men, även en semester tar ju som bekant slut - vi ses snart igen!






Skriv något i gästboken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?