torsdag, december 11, 2003

 
Torsdagen 11/12 gick i festens tecken! Pappa fick lämna jobbet lite tidigare idag därför att Ida skulle ha fest på dagis! Det visade sig att det inte bara var fest, utan officiell invigning av dagiset (som ju varit igång sedan september). Dagen till ära var kommunalrådet Gösta Gustafsson där för att "klippa bandet", eller spränga ballongerna som det blev! Innan han gjorde detta så drog han någon liten skröna om Slakaskogarna för många 1000 år sedan... Barnen tyckte det var roligt (tror jag...)!



Barnen sjöng också så vackert, och gissa om pappa och mamma var stolta när Ida äntrade scenen tillsammans med sina kompisar! Ida kanske inte sjöng så mycket, men hon utförde koreografin på ett oklanderligt sätt medan mor och far dumflinade med tårar i ögonvrårna!



Efter detta blev det så fika för alla föräldrar och barn, och dessutom fiskedamm för barnen - gissa om Ida var otålig i kön sedan hon förstod vad man kunde få på kroken...



Godis så klart!



Senare på kvällen blev pappa och Ida "utkörda" eftersom mamma skulle ha glöggkväll med de andra mammorna i föräldragruppen. Ida och far passade då på att först åka till Elgiganten och dregla över alla fina och STORA TV-apparater... Guuud vad sugen jag är på en 44" LCD-TV!! Nu kanske någon tycker att 50.000:- för en TV är mycket pengar, och det kan nog vara med sanningen överensstämmande... Nåväl, efter detta åkte vi till Malmslätt och hälsade på Pontus och Torgny - trevligt! När vi kom hem så kände vi glöggdoften redan på garageinfarten... Mammorna verkade dock ha haft det trevligt!



Skriv något i gästboken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?