måndag, december 29, 2003

 
Så är då julen nästan över (eller var det något med påska??). Vi lämnade Linköping för en tur till Oslo den 21/12, och det var verkligen en resa... Turen som vanligtvis tar ca. 6 timmar inkl. stopp tog nu närmare 8 timmar. Exklusive stoppet som vi tog i Karlstad... Snö, snö och mer snöoväder! Nåväl, vi kom fram helskinnade för att fira Idas mormors 50-års dag 23/12, men hann också träffa familjen! Grattis igen Jankeh!



Dagen innan julafton styrde vi så kosan mot Karlstad igen, där vi skulle fira jul. Gissa om Ida var trött när vi kom fram - hon bokstavligen läste sin bok om Molly till sömns (obs. EJ arrangerad bild!).



Julafton började med sedvanligt kiv om huruvida maten skulle hållas innan eller efter Kalle Anka, och som vanligt vann skendemokratin vilket medförde hunger till långt fram på kvällen... Pappa Claes hade dessutom sedan ett tandläkarbesök i Linköping veckan innan för j-vla ont i käften, men skam den som ger sig - med tandmedicin i form av diverse drycker hölls det onda stången! Kan rekommendera Aalborgs Crone aquavit - suveränt god!



Vi som firade tillsammans i år var Ida, Fatou och Claes samt Idas gammelmoster Åsa, faster Lisa, farmor Pia, farbror Björn samt farmors sambo Janne. Vi hade mycket trevligt, och Ida fick många klappar!



Björn hade med sig spelet "Risk", och pappa Claes sopade på annandagen banan rejält med de övriga inblandade! På delad jumboplats kom Lisa, Björn och Björns flickvän Anna!



En av morgnarna klev både jag och min syster Lisa upp i ottan - helt tagna av den vackra soluppgången!



Söndagen 28/12 fick vi biljetter av Idas farfar till den lokala ishockeyklubbens hemmamatch mot Luleå - Färjestad vann givetvis! Matchen var väl kanske inte så där lysande bra spelad, men det är himla kul att få ta del av upplevelsen i den fina Löfbergs lila Arena! Matchen var som vanligt slutsåld (8 050 betalande!) och slutade 4-2.

Jag avslutar med Thore Skogmans odödliga sång...

"Det är gänget som ska vinna, det är gänget som ska slå!".



Skriv något i gästboken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?